More

  La Provincia continuă expansiunea gamei de produse: Deja avem șapte produse, confirmă Iustin Paraschiv, Fondatorul Grupului Carmistin

  Cu o prezență consolidată în domeniul alimentar românesc, La Provincia se afirmă ca un promotor autentic al gustului inconfundabil al cărnii de pui din România și al standardelor superioare de calitate. Divizia de pui a organizației Carmistin, prin La Provincia, livrează consumatorilor produse ce impresionează prin calitate, sănătate, consistență și savoare.

  Fiecare articol din gama La Provincia este rezultatul unei producții riguroase, în care fiecare detaliu este meticulos pus la punct pentru a garanta excelența pe toate planurile. De la selecția atentă a materiilor prime până la utilizarea tehnologiilor moderne în procesul de fabricație, fiecare etapă reflectă angajamentul ferm al brandului La Provincia pentru oferirea unor produse autentice, delicioase și sănătoase.

  Calitatea și sănătatea sunt elemente cheie în fiecare produs La Provincia – alegerea de încredere a consumatorilor români. Combinând tehnologia de vârf cu tradiția, Carmistin își direcționează atenția asupra fiecărei etape a procesului de producție, îmbinând moștenirea tradițională cu inovațiile tehnologice pentru a satisface nevoile consumatorului contemporan.

  Linia de pui a Organizației Carmistin operează cu un sistem de producție integrat 100%, cuprinzând ferme de reproducție, stații de incubație, ferme de creștere a puilor, unități de abatorizare, linii de ambalare și depozite logistice, toate până la distribuție.

  Ca fondator și președinte al Grupului Carmistin, Iustin Paraschiv a jucat un rol esențial în dezvoltarea acestui model excepțional de producție, care a devenit standardul de excelență în industria alimentară din România. 

  Antreprenorul Iustin Paraschiv a transformat această abordare în promisiunea că fiecare produs La Provincia aduce cu sine autenticitatea gustului de pui românesc. Produsele reflectă atenția la detalii și selecția riguroasă a materiilor prime, transformând masa simplă într-un festin al gusturilor tradiționale.

  Astfel, brandul La Provincia nu oferă doar produse de carne de pasăre, ci aduce împreună tradiția, calitatea și pasiunea pentru a oferi consumatorilor o parte autentică din savoarea bucătăriei românești.

  Gama La Provincia a ajuns acum la șapte produse, confirmă Iustin Paraschiv, fondatorul Grupului Carmistin. Cu o atenție deosebită acordată diversității gusturilor și preferințelor consumatorilor, La Provincia, parte din portofoliul Carmistin, se distinge prin oferta sa variată de produse proaspete, concepute pentru a răspunde celor mai exigente cerințe.

  Sub brandul La Provincia apar:

  • Pui Vegetarian – crescut cu legume și cereale;
  • Pui crescut la sol;
  • Pui fără antibiotice;
  • Pui marinat;
  • Ouă de la găini vegetariene;
  • Pui BIO;
  • Ouă BIO.

  Prin metodele tradiționale de creștere a păsărilor, care implică o dietă sănătoasă și hrănitoare, Organizația Carmistin garantează cea mai înaltă calitate a produselor La Provincia. În plus, într-un efort de a-și întări poziția în segmentul alimentelor sănătoase și durabile, La Provincia oferă o gamă de produse BIO, selectând atent alimente care îmbină gustul autentic românesc cu standardele ridicate de calitate și responsabilitate față de mediu.

  Investițiile semnificative ale companiei Carmistin în această direcție confirmă angajamentul organizației față de sursele sigure și durabile pentru crearea produselor La Provincia. Prin inaugurarea primei ferme de pui BIO din țară, Carmistin își menține ferm promisiunea de a furniza consumatorilor alimente de cea mai bună calitate, gustoase și sănătoase.

  Hrana sănătoasă și produsă responsabil este acum accesibilă consumatorilor, iar La Provincia reprezintă alegerea de încredere pentru cei care își doresc să facă alegeri alimentare informate. De la gama de Pui Vegetarian crescut cu legume și cereale la Puiul BIO Hrănit Sănătos, fiecare produs La Provincia se evidențiază prin calitate, consistență și gust.

  Produsele La Provincia pot fi găsite atât în supermarketuri, cât și în rețeaua de magazine proprii! Brandul aduce autenticitatea gustului românesc în casele românilor din întreaga țară, oferindu-le posibilitatea de a găsi produsele lor preferate atât în supermarketuri, cât și în rețeaua de magazine proprii.

  Cu peste 30 de magazine sub emblema La Provincia, Organizația Carmistin a construit o rețea solidă și diversificată pentru comercializarea produselor sale. Acestea reprezintă puncte-cheie unde consumatorii pot achiziționa cu ușurință produsele La Provincia.

  Prin extinderea rețelei de distribuție, compania condusă de Iustin Paraschiv a realizat un pas semnificativ pentru a aduce produsele La Provincia mai aproape de publicul larg. Acestea nu sunt disponibile doar în magazinele proprii ale brandului, ci și în marile magazine precum Lidl, Kaufland, Carrefour și multe altele.

  Această abordare cuprinzătoare a distribuției nu face niciun compromis în privința principiilor fundamentale ale calității. Brandul La Provincia păstrează cu fermitate accentul pe calitate și accesibilitate, oferind consumatorilor produse sănătoase care respectă standardele stricte de siguranță în procesele de sortare și ambalare.

  Prin inovație continuă și atenție constantă la calitate, La Provincia rămâne o marcă de încredere în industria alimentară din România. Oferind produse autentice și diverse, brandul este un furnizor de încredere al calității superioare, făcând aceste alimente accesibile consumatorilor din întreaga țară.

  Fiecare produs La Provincia nu numai că oferă o experiență culinară autentic românească, dar și reflectă un angajament ferm al Organizației Carmistin față de standardele ecologice și responsabilitatea în producție.

  Ultimele Articole

  Articole Asemănătoare